Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Zonguldak Filyos’taki programı kapsamında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile bir araya geldi.
Gerçekleşen kritik görüşmede, Yenice’nin başta doğal gaz altyapısı olmak üzere enerji alanındaki temel ihtiyaçları, bölgede devam eden projeler ve ilçeye kazandırılması planlanan yeni yatırımlar detaylı şekilde ele alındı.
Yenice'nin İhtiyaçları İletildi
Görüşmenin ardından açıklamada bulunan Karakaş, ilçenin gelişimi ve vatandaşların refahı için çalışmayı sürdürdüklerini belirterek şu ifadeleri kullandı:
"Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’ı, Zonguldak Filyos’ta gerçekleştirdiği program kapsamında karşılayarak bir araya geldik.
Gerçekleştirdiğimiz görüşmede; Yenice’mizin doğal gaz başta olmak üzere enerji alanındaki ihtiyaçları, devam eden çalışmalar ve ilçemize kazandırılabilecek yatırımlar üzerine değerlendirmelerde bulunduk.
Yenice’mizin gelişimi ve hemşehrilerimizin refahı için ilçemizin taleplerini her platformda dile getirmeye, yatırımların ve çalışmaların takipçisi olmaya devam ediyoruz.
Nazik ilgileri ve kıymetli değerlendirmeleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz."


