Karabük'ün Yenice ilçesinde Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Atatürk Mahallesi’nde yürütülen altyapı projelerinin ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahallede büyük ölçüde tamamlanan doğalgaz, içme suyu ve altyapı çalışmalarının ardından mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Karakaş, hizmetlerden duyulan memnuniyeti yerinde inceledi.

Karabük’te O Kavşak İçin Geri Sayım Başladı...
Karabük’te O Kavşak İçin Geri Sayım Başladı...
İçeriği Görüntüle

"Hedefimiz Daha Yaşanabilir Bir Yenice"

Altyapı süreçlerinin ardından ihtiyaç duyulan üstyapı ve çevre düzenlemelerinin etaplar hâlinde devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, yapılan çalışmalarla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Atatürk Mahallemizde yapımı büyük ölçüde tamamlanan doğalgaz, içme suyu ve altyapı çalışmalarımızın ardından hemşehrilerimizin görüşlerini aldık. Gerçekleştirdiğimiz hizmetlerden duydukları memnuniyeti ifade eden, kıymetli görüş ve önerileriyle bizlere ışık tutan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.

Karabük’te Tıp Tarihine Geçen Ameliyat!
Karabük’te Tıp Tarihine Geçen Ameliyat!
İçeriği Görüntüle

Mahallelerimizde altyapı çalışmalarımızın ardından ihtiyaç duyulan üstyapı ve çevre düzenlemelerine yönelik çalışmalarımızı da etaplar hâlinde sürdürüyoruz. Amacımız, yapılan her çalışmanın ardından mahallemizi daha düzenli, daha konforlu ve daha yaşanabilir bir hale getirmek."

Üstyapı Çalışmaları Etaplar Hâlinde Sürüyor

Altyapıdan üstyapıya atılan her adımda daha konforlu ve yaşanabilir bir Yenice hedefiyle hareket ettiklerini vurgulayan Karakaş, her hizmetin merkezine insanı ve vatandaş memnuniyetini koyarak ilçeyi güzelleştirmeye devam edeceklerini kaydetti.