Karabük’te zam kuyruğu oluştu. Akaryakıta dün gece yarısından itibaren zam geleceğini öğrenen sürücüler benzin istasyonlarına akın etti. Dolarda yaşanan yükseliş akaryakıt ve market fiyatlarına da yansıyor. Son zamanlarda hızlanarak artan dolar kuru öncelikle ulaşım sektörünü ve sürücüleri etkiliyor. 24 Kasım Öğretmenler Gününde gece yarısında geçerli olmak üzere benzine 1 lira 1 kuruş, motorine 1 lira 5 kuruş, oto gaza ise 65 kuruş zam yapıldı. Zam haberini alan sürücüler ise benzin istasyonlarına akın edince Karabük’te zam kuyruğu ">oluştu. Ülke genelinde olduğu gibi ilimizdeki sürücülerde zam gelmeden önce araçlarının depolarını doldurmaya çalıştı. Bununla beraber bazı vatandaşlar  yanlarında getirdikleri kap akar yakıt a k zamdan önce stok yapmaya çalıştı. " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

"Akaryakıta Yine Zam Gelecek

Bununla beraber dün yapılan zamların ardından akar yakıta bugünde zam yapılacağı ileri sürüldü. Elde edilen bilgilere göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine motorine 46, benzine 46, oto gaza ise 25 kuruş daha zam yapılacağı öğrenildi. Öte yandan son zaman akar yakıta gelen zamların ardından benzin istasyonlarında daha önce de benzer kuyruklar oluştu. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalar da akaryakıta zam yapılmış ve sürücüler zamdan önce benzin istasyonunun yolunu tutmuştu.

"Zam Kuyruğu Sosyal Medya da Gündem Oldu"

Öte yandan akar yakıt istasyonlarında görülen zam kuyrukları sosyal medya da gündem oldu. Bazı vatandaşlar yaptıkları paylaşımlarla zam kararını eleştirirken bazı vatandaşlar ise yaptıkları paylaşımla tebessüm ettirdi.