İYİ Parti Safranbolu İlçe Başkanı Bilal Aslan, Derin TV stüdyolarına konuk oldu.  Başkan Bilal Aslan, Eda Güller’in hazırlayıp sunduğu 4. Bölge Programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yerel ve genel siyaseti konu a k parti çalışmalarının ve parti üyeliklerinin hızla sürdüğünü, parti o k ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti.  Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında, başkan yardımcılarından biri ile yollarını ayırdığını açıklamış ve bir belediye meclis üyesinin gönüllü bir şekilde hizmet vereceğini ifade etmişti.      Başkan Köse’nin bu açıklamasından sonra AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Mehmet Sarı bir açıklama yaparak “HDP’li Belediyelerde eş başkanlık diye bir zırvayı gördük de sizdeki ‘Eş Başkan Yardımcılığını’ yadırgadık.” diye konuşmuştu. 

"Eş Başkanlık Kavramını Ak Parti Hükümeti İyi Bilir"

Safranbolu İyi Parti İlçe Başkanı Bilal Aslan, eş başkanlık açıklamasını bir talihsizlik o k nitelendirerek şu sözlere yer verdi.  “ Ben AK Parti ilçe başkanını açıklamasını bir talihsizlik o k görüyorum. bu kendilerinde olmadığı için; görevini yapamayan ya da görevini yapsa bile eksiklik olan bir başkan yardımcısı görevden alınıyorsa, Safranbolu’yu düşünüyorlarsa eğer bunu alkışlamaları gerekiyor.  Çünkü Safranbolu’ya daha iyi hizmet edebilmesi gereken bir insanın gelmesi düşünülmeli bence. Dediği memur bir belediye başkanıydı 657’ye tabi, evet iki tane siyasi partimizin başkan yardımcısı var. Yenisi gelinceye kadar vekaleten orada Safranbolu’yu tanıyan bir ağabeyimiz vekalet edecek. Bunun altından farklı şeyler çıkarılmasının hiçbir anlamının olmladığını düşünüyorum. Eş başkanlık kavramını AK Parti hükümeti çok daha iyi bilir. O yüzden ben bu açıklamasını talihsizlik o k kabul ediyorum.” 

İYİ Parti İlçe Başkanı Bilal Aslan: Mehmet Ali Şahin’in Teşekkür Etmesi Gerekiyor

Başkan Bilal Aslan, Derin TV Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Ali Şahin arasında yaşanan ">polemikle ilgili o k da açıklamalarda bulundu. Mehmet Ali Şahin’in açıklamalarını üzücü bulduğunu söyleyerek şunları söyledi.    “Sayın Mehmet Ali Şahin Bey Türkiye’nin ikinci adamı diyebiliriz. Sayın Mehmet Ali Şahın Bey’in açıklaması üzücüydü. Derin TV’yi bir Halk TV’ye benzetmek bence hiç hoş olmadı. Ki Halk TV’de bu ülkeye hizmet eden kuruluşlarından bir tanesi. Doğru habercilik yapan yayın kuruluşlarından bir tanesi. Bence Mehmet Ali Şahin Bey Karabük’e şu ortamı hazırlayan yatırım yapan Sait Bey’e teşekkür etmesi gerekiyordu. Sonuçta burda ekmek kazanan, evine ekmek götüren 8-9 belki 10 personel var. Ayrıca Sait Bey’e teşekkür etmesi gerekiyordu. Doğru habercilik yapan her haberci mevcut iktidar partisi tarafından zaten suçlanıyor. Bunun hepimiz biliyoruz.”  İYİ Parti'nin başkanlık divanında değişiklik yapması ile ilgili o k açıklamalarda bulunan Bilal Aslan, "İyi Partinin kadrolarının ne kadar zengin ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir. bu bir bayrak yarışıdır, birileri gelecek birileri gidecektir. Genel başkanın etrafının sadece bir kaç kişiden ibaret olmadığının göstergesidir. Bunu bu şekilde değerlendiriyorum" diye konuştu.  https://www.derintv.com.tr/ https://www.karabukderinhaber.com/