Son günlerde gündemde sıkça tartışılan Organize Suç Orgütü Lideri  olduğu söylenen Sedar Peker'in iddialarına canlı yayında cevap veren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal'dan destek geldi. 
Sosyal Medya Platformu Youtube üzerinden dizi halinde videolar paylaşarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da dahil bir çok kişi  hakkında iddialarda bulunan Organize Suç Örgütü Lideri olduğu söylenen Sedat Peker ülke gündeminde tartışılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde iki kez ulusal kanallarda Sedat Peker'in iddialarına canlı yayında yanıt veren Süleyman Soylu'nun AK Parti içerisinde yalnız kaldığı ileri sürülüyordu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise bu iddiaların doğru olmadığını ve Cumhur İttifakı ile kenetlenerek çalışmaya devam ettiklerini belirtti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün yaptığı basın açıklamasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yalnız değildir. Türkiye'nin gündemi video ile rehin alınamaz." ifadelerine yer vermişti.
Bahçeli'nin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya bir destekte AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal'dan geldi. Cumhur Ünal yaptığı açıklamada; "Her daim sayın bakanımızın yanındayız" dedi.

"Bizlerde Her Daim Bakanımızın Yanındayız"

Karabük Valisi Fuat Gürel ve AK Parti Karabük Milletvekili Niyazi Güneş ile Bakan Soylu'yu ziyaret eden Ünal ziyaretin ardından açıklamalarda bulundu.  Cumhur Ünal yaptığı açıklamada;
"Sayın Bakanımıza hemşehrilerimiz adına ilimize verdiği desteklerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.
Bizlerde her daim Sayın Bakanımızın yanındayız."  dedi.