• DOLAR 32,26 %-0.01
  • EURO 34,70 %-0.08
  • ALTIN 2.393,87 %-0.27
  • BİST100 10.248 %-0.86
  • BITCOIN 61.800 %-2.22
  • ETHERIUM 2.950 %-3.41
14°

Ali Büyüközdemir Haberleri

Ali Büyüközdemir haberleri ve güncel Ali Büyüközdemir gelişmeleri, Ali Büyüközdemir ile ilgili tüm video, Ali Büyüközdemir fotoğrafları ve Ali Büyüközdemir haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Ali Büyüközdemir, Safranbolu’yu gerçek belediyecilik ile buluşturacak projelerinden tek tek bahseden ve hepsini yapacağını aktar

KARABÜK

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, STK temsilcileri ile buluşmak ve halka hitap etmek üzere Karabük’ün Safranbolu ilçesine geldi.

KARABÜK

Ali Büyüközdemir, Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart seçimlerinde Safranbolu’yu AK Parti’de görmek istediğini kendine ilettiğini bildirdi.

KARABÜK

AK Parti'nin Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir, projelerini tanıttığı bir toplantı düzenledi.

KARABÜK

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir, Safranbolu'nun değerine değer katmak için hazırladığı projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

KARABÜK

Safranbolu AK Parti Belediye Başkan Adayı Av. Ali Büyüközdemir vatandaşların yoğun ilgisi altında çalışmalarını sürdürüyor.

KARABÜK

Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir, perşembe pazarında Safranbolulu hemşehrileriyle buluşarak, onların sorunlarını dinledi ve esnafa kolaylıklar diledi.

KARABÜK

AK Parti Safranbolu Belediye Başkan Adayı Ali Büyüközdemir, seçim çalışmalarını sürdürmek amacıyla kurum ziyaretlerine ve istişarelerine hız verdi.