• DOLAR 32,24 %-0.07
  • EURO 34,73 %-0.05
  • ALTIN 2.393,24 %-0.30
  • BİST100 10.248 %-0.86
  • BITCOIN 61.601 %-2.53
  • ETHERIUM 2.946 %-3.44
14°

Ismail özer Haberleri

ismail özer haberleri ve güncel ismail özer gelişmeleri, ismail özer ile ilgili tüm video, ismail özer fotoğrafları ve ismail özer haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


Genel

2024 yerel seçimlerinde Karabük’teki AK Parti’nin zaferinin Yeniden Refah Partisi adayı İsmail Özer’den bir tebrik mesajı yayımladı.

KARABÜK

YRP Karabük Belediye Başkan adayı İsmail Özer, "Karabük Terminali Bizimle Nefes Alacak" dediği açıklamayla dikkat çekti.

KARABÜK

YRP Karabük Belediye Başkan Adayı İsmail Özer,  Karabük şehir merkezindeki otopark sorununu çözmek amacıyla bir proje duyurdu.

KARABÜK

İsmail Özer, Kordon Park Projesiyle doğanın tüm renklerini buluşturarak beton yığınları arasında sıkışıp kalan park anlayışına son vereceklerini söyledi.

KARABÜK

Yeniden Refah Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı İsmail Özer, şehir merkezinde yaşanan otopark sorununa çözüm getirecek önemli bir projeyi tanıttı.

KARABÜK

Yeniden Refah Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı İsmail Özer 200 Evler Mahallesi Esnafları ile Esentepe Mahallesindeki pazarcı esnafları ziyaret etti.

KARABÜK

Derin TV ekranlarına konuk olan Yeniden Refah Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı İsmail Özer, ses getirecek önemli açıklamalarda bulundu.

KARABÜK

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı İsmail Özer, Karabük halkı tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

KARABÜK

İl Başkanı İsmail Özer sonunda karar verdi. YRP Karabük Belediye Başkan Adaylığı için aday adayı olacak. Pazartesi temayül yapılacak.

KARABÜK

Yeniden Refah Partisinde Belediye Başkan Adayı kimin olacağı belirsizliğini korurken İsmail Özer'in kararı bekleniyor.

GÜNCEL

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı İsmail Özer ve İYİ parti Karabük İl Başkanı...