Koronavirüsle mücadele de yeni döneme girildiğinden itibaren vakalarda artış olmaya başlamış ve Sağlık Bakanlığı ile İl Hıfzıssıhha Kurulları vatandaşları tedbirler konusunda uyarmıştı.
Koronavirüsle mücadele de yeni dönemin ardından bir çok bölgede vaka sayılarında artış endişe yaratırken Yenice'den güzel haber geldi. Yenice Kaymakamlığı'nın bugün yaptığı açıklama da ilçede koronavirüs vakalarının sıfırlandığı ifade edildi.
Koronavirüs süreci boyunca en çok karantina altına alınan ilçelerden biri olan Yenice de vakaların sıfırlanması yüzleri güldürdü.  Koronavirüsle mücadele de yeni normalleşme dönemine rağmen vakaların sıfırlandığı Yenice'de tedbirlerin sıkı tutulması için gerekli çalışmalar devam ediyor. Yenice Kaymakamlığı yaptığı duyuru da sürecin devam ettiğinin altını çizerek vatandaşların tedbirleri elden bırakmamasını istedi.

"COVİD-19 Vakası Taşıyan Vatandaşımız Bulunmamaktadır"

Yenice Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada; "Bugün itibari ile ilçemiz genelinde köy ve mahalleler dahil olmak üzere Covid-19 vakası taşıyan vatandaşımız bulunmamaktadır. Bu başarıyı elde etmemizde üstün gayret gösteren başta sağlık çalışanlarımıza, mahalli denetim ekiplerimize, emniyet ve jandarma birimlerimize ve siz kıymetli vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, sürecin aynı hassasiyetle devam etmesini temenni ediyoruz." ifadelerine yer verildi.