Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı ve Safranbolu Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzenledikleri operasyonlarla zehir tacirlerine darbe vurdu.

Karabük’te Alışveriş Yapanlar Dikkat! Kurallar Değişti
Karabük’te Alışveriş Yapanlar Dikkat! Kurallar Değişti
İçeriği Görüntüle

4 Ayrı Operasyonda 6 Şüpheli Yakalandı

Jandarma unsurları tarafından 13-16 Eylül 2026 tarihleri arasında Karabük Merkez ve Safranbolu ilçelerinde 4 ayrı faaliyet gerçekleştirildi. Belirlenen adreslerde şahısların üzerinde, eşyalarında ve araçlarında yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Karabük’e Acı Haber: Cansu Öğretmen Kazada Hayatını Kaybetti!
Karabük’e Acı Haber: Cansu Öğretmen Kazada Hayatını Kaybetti!
İçeriği Görüntüle

Kulaklığın İçine Gizlediler

Aramalarda, kulaklık içerisine gizlenmiş halde 12 gram metamfetamin, 2 gram kubar esrar, 1 adet içime hazır "üçlü" tabir edilen esrar, 2 adet ekstasy hap, 4 gram metamfetamin, 31 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ve 1 gram amfetamin bulundu. Ayrıca incelenmek üzere 1 adet cep telefonuna el konuldu.

Karabük’ün Vergi Rekortmenleri Açıklandı! Bakın Zirvede Kim Var...
Karabük’ün Vergi Rekortmenleri Açıklandı! Bakın Zirvede Kim Var...
İçeriği Görüntüle

Adli Makamlara Sevk Edildiler

Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Karabük İl Jandarma Komutanlığı, kentte emniyet, asayiş ve huzur ortamının sağlanması amacıyla uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerine kararlılıkla devam edileceğini bildirdi.