Geçtiğimiz yıllarda verdiği burslar ile dikkatleri çeken Karagül Ailesinin yeni eğitim öğretim döneminde burs verip vermeyeceği ve burs miktarının ne olacağı merakla bekleniyor.

Karabük Kerestecilik ailesi olarak iş insanı Murat Karagül tarafından geçtiğimiz yıl 50 üniversite öğrencisine burs vereceği açıklanmıştı. Ancak yoğun talep üzerine yaklaşık 400 civarı öğrenciye şartları taşıyıp taşımadığına bakılmaksızın bir kereliğine tamamına yakınına burs verilmişti. Daha sonra ise 50 planlanmasına rağmen şartları uyan 65 öğrenciye eğitim dönemi boyunca burs verilmeye devam etmişti. Verilen bursların bu ay itibarı ile sona ereceği öğrenildi. Son bursların bayramdan önce öğrencilerin hesaplarına yatırılacağı ifade ediliyor.

Öte yandan Üniversite sınavlarının yapıldığı ve geçim şartlarının oldukça zorlaştığı şu günlerde Karagül ailesinin yeni eğitim öğretim döneminde de burs verip vermeyeceği merakla beklenirken, 100 öğrenci burs vermenin planlandığı ifade ediliyor.

Ekonomik sıkıntıların ve geçim şartlarının oldukça zorlaştığı şu günlerde diğer iş insanlarımızında benzer bursları vermesini temenni ediyoruz.

Editör: Sait Alıcı