Karabük Üniversitesi’nde Profesörlük, Doçentlik ve Dr. Öğr. Üyesi kadrolarına atanan 11 akademisyen için düzenlenen törende, belgeleri takdim edildi.

Senato Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen programa, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Genel Sekreter Lütfü Köm ve KBÜ Senato Üyeleri katıldı.

Törende, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, üniversitede görev yapan üç Doçente ve altı Dr. Öğr. Üyesine cübbelerini giydirirken, iki Profesöre de belgelerini takdim etti.

Bu kapsamda, Başak Cengiz Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Narmin Aghayeva ve Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şeref Kurt’a belgeleri takdim edildi. İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Karataş, İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kemal Avcı ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Kocaman'a doçentlik cübbeleri giydirildi.

Ayrıca, Diş Hekimliği Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Duygu Ece Keskin, Safranbolu Fethi Toker Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Nurhan Çevik Elen, Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Serhat Ekemen, Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Tarık Çelik, Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Murat Şahin ve Tıp Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Büşra Bildik’e de Dr. Öğr. Üyesi cübbeleri giydirildi.

Editör: Haber Merkezi