Eskipazar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı İdris Çankaya ve Yönetim kurulu, Derin TV'yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaretinde Karabük Derin Haber'e açıklamalarda  bulunan Dernek Başkanı İdris Çankaya dernek binası için hayırseverlerden destek beklediklerini dile getirdi.  Derin TV yayın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Kısa zamanda önemli bir mesafe alan Derin TV'ye hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor. DEVA Partisi Karabük İl Teşkilatı'nın ardından Eskipazar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği de televizyonumuzu ziyaret ederek Derin TV stüdyolarında incelemelerde bulundu. Derin TV Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı İdris Çankaya ve ekibine yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. KESDER Yönetim Kurulu Derin TV stüdyolarını çok beğendiklerini dile getirerek Sait Alıcı ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette  aynı zamanda çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Karabük Eskipazar Derneği Başkanı İdris Çankaya dernek binası için hayırseverlerin desteğini beklediklerini ifade etti. " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

Karabük’te Bir İlki Başardınız!

Karabük Eskipazarlar Derneği Başkanı İdris Çankaya, Derin TV hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı’ya,’’ Yaptığınız çalışmalar dolayısıyla Karabük’te bir ilke imza attınız.  Hemşeriniz o k sizinle gurur duyuyoruz. Derin Haberin takipçisiyiz, bizler her daim dernek o k Derin TV’nin yanındayız. Ayrıca bizler dernek o k bir yola çıktık. Derneğimizin kuruluşu 2005 yılında ,17 yıllık dernek hayatı boyunca hep kirada oturduk, artık dernek o k bir yer almanın zamanı geldiğini düşünerek bir proje başlattık.  Sağ olsun birçok hemşerimiz bize destek veriyor bizler diğer hemşerilerimizden de aynı yardımları bekliyoruz. " dedi.

‘’Halka Hizmet Hakka Hizmet’’ Düşüncesiyle Yolumuza Devam Edeceğiz

Karabük Eskipazar Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği Kadın Kolları Başkanı Songül Çay, Derin TV’yi tebrik ettiğiklerini ve desteleyeceklerini belirtti. Songül Çay; "Derneğimiz o k Karabük ’de kadın kollarıyla birlikte’’ Ulaşılmamış Ev Kalmasın ‘’diyerek bir hizmet yoluna çıktık. İnşallah bu düşünce yoluyla bundan sonrada hizmetimize devam edeceğiz. " şeklinde konuştu.

 Derin TV Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı; Amacımız Hizmet, Para Kazanmak Değil!

Derin TV Yönetim Kurulu Başkanı Sait Alıcı ise yaptığı açıklamada; "Burada ki asıl amacımız vatandaşa en iyi şekilde hizmet etmek. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde o k daha iyi bir şekilde ilerleyeceğiz. Karabük Eskipazar Derneği Başkanı İdris beye ve Karabük Eskipazar Kadın kolları Başkanı Songül hanımefendiye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin bu yolda gösterdikleri çabalarını görüyorum. Dernekçilik manasında gecelerini gündüzlerine katarak zamanlarından ve maddi manevi imkanlarından fedakarlıklarda bulunuyorlar diyerek dernekçilik zor olduğu için bu yolda ilerleyenlere destek verilmesini arz ediyorum. Bir an önce derneğimiz yuvasına kavuşsun diyerek canı gönülden desteklediğini ">söyledi.