Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı seçimi ne zaman yapılacak? Geçtiğimiz günlerde yapılan delege seçimlerinin ardından seçimin ne zaman yapılacağı kamuoyu tarafından merak ediliyordu. Kenan Yılmaz'ın kazanması kesin gözüyle bakılan seçimin tarihi önümüzdeki ay yapılacak.  Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Ulvi Üngören ve Başkan Adayı Kenan Yılmaz arasında geçen delege seçimlerinin ardından yapılacak olan seçimle Özçelik İş Karabük Şubesi'nin yeni başkanı seçilecek. Hatırlanacağı üzere 16 Eylül 2021 yapılan delege seçimlerinde Kenan Yılmaz delegelerin büyük bir çoğunluğunu kazanmıştı. Kenan Yılmaz'ın Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı seçimini de kazanmasına kesin gözüyle bakılırken söz konusu seçimin Ekim 2021 tarihinde yapılacağı öğrenildi. 10 Ekim 2021  tarihinde delegelerin oy kullanacağı Özçelik İş Karabük Şube Başkanlığı seçiminde resmi o k Kenan Yılmaz'ın başkan olması bekleniyor. Seçimin nerede olacağı konusunda ise henüz net bir bilgiye ulaşılmadı.

Karabük Derin Haber Delege Seçimlerini Yakından Takip Etti

Mevcut başkan Ulvi Üngören ve Başkan Adayı Kenan Yılmaz arasında aylardır süren seçim yarışması delege seçimlerinin ardından netlik kazandı. Delege seçimlerini büyük bir farkla kazanan Kenan Yılmaz Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Başkanlığı yarışında büyük bir avantaj elde etti. Delege seçimlerinin sonuçlarını anlık o k takipçilerine aktaran Karabük Derin Haber seçim sonuçlarını Karabüklülere ilk duyuran basın kuruluşu oldu.

Kenan Yılmaz Delege Yarışını Büyük Bir Farkla Bitirdi

Kardemir, Karçel, Kardökmak, MESCİER D.Ç. ve Yolbulan D.Ç.’de bugün yapılan delege seçimlerinde resmi olmayan sonuç göre Kenan Yılmaz 125 delegenin 118’izini aldı. Ulvi Üngören ise Karçel A.Ş.’de delege seçimlerini önde bitirerek buradaki 6 delegeyi almayı başarırken KARDEMİR’den ise 1 delege alabildi. Önümüzdeki günlerde yapılacak Özçelik İş Sendikası Karabük Şube Kongresi’nde oy kullanacak olan delegelerin büyük bir çoğunluğunu kazanan Kenan Yılmaz’ın şube başkanlığına kesin gözüyle bakılıyor. Kenan Yılmaz seçimin ardından yaptığı teşekkür konuşmasında; “Selam olsun tarih yazan şanlı çelik işçisine. Selam olsun burada bizimle el ele, kol kola, omuz omuza ve yürek yüreğe yürüyenlere. Selam olsun bize güvenenlere, ,inanan , bizimle gülüp bizimle ağlayan . Aylardır ailemizden, sevdiklerimizden ve zamanımızdan fedakarlık yaparak yılmadan yorulmadan, çalışarak kazandığımız delege seçimlerinde bugün büyük bir tarih yazdık. Birliğimizin ve beraberliğimizin karşısında hiç bir gücün duramayacağını herkese göstermiş olduk. Artık Çelik İşçisi kazanmıştır. Bundan böyle şanlı çelik işçisi ve Öz Çelik İş Sendikası Karabük Şubesi için yeni bir dönem başlamıştır. Bu yolda bizlerle birlikte yürüyen bizlere inanan, güvenen, siz değerli kardeşlerime ve 125 delegenin 188 tanesini bize kazandıran şanlı çelik işçisine teşekkür ediyorum. ” ifadelerine yer vermişti.