Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın da yer alacağı etkinlikte, belediye personeli ve vatandaşlar daha temiz bir Karabük için birlikte çalışma yürütecek.

Karabük'te Kadın Kooperatifleri Tek Çatı Altında Buluşuyor!
Karabük'te Kadın Kooperatifleri Tek Çatı Altında Buluşuyor!
İçeriği Görüntüle

"Mahalle Evimiz, Temiz Tutmak Görevimiz"

Karabük Belediyesi, çevre farkındalığını artırmak ve daha yaşanabilir bir kent oluşturmak amacıyla 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde kapsamlı bir temizlik etkinliği düzenlemeye hazırlanıyor. “Mahallemiz Evimiz, Temiz Tutmak Görevimiz!” sloganıyla gerçekleştirilecek programda, belediye ekipleri ile kent sakinleri mahallelerde temizlik çalışması yaparak çevre temizliği için birlikte hareket edecek.

Karabük'te Orman Yasakları Başladı: Yeni Tedbirler Yürürlükte!
Karabük'te Orman Yasakları Başladı: Yeni Tedbirler Yürürlükte!
İçeriği Görüntüle

Karabüklüler 5000 Evler'de Buluşacak

5 Haziran Cuma günü saat 15.00’te başlayacak etkinlik, 5000 Evler Has Bahçe Sosyal Tesisleri önünden başlayacak. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, belediye personeli ve çevre gönüllüsü vatandaşlar, ellerinde çöp torbalarıyla sokakları temizleyerek çevre temizliğine dikkat çekecek.

Yenice Belediyesi Girişinde Çirkin Saldırı! Başkan Karakaş'tan Açıklama
Yenice Belediyesi Girişinde Çirkin Saldırı! Başkan Karakaş'tan Açıklama
İçeriği Görüntüle

"Yediden Yetmişe Herkesi Davet Ediyorum"

Etkinlik öncesinde değerlendirmelerde bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, temiz bir çevrenin yalnızca belediyenin değil, tüm toplumun ortak sorumluluğu olduğuna dikkat çekti. Çetinkaya açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Serkan Cıva O Bölgeyi İşaret Etti: Çılgın Proje Açıklandı
Serkan Cıva O Bölgeyi İşaret Etti: Çılgın Proje Açıklandı
İçeriği Görüntüle

"Dünya Çevre Günü, bizlere emanet olan doğayı ve yaşam alanlarımızı korumamız gerektiğini hatırlatan çok müstesna bir gün. Biz de Karabük Belediyesi olarak bu anlamlı günü sadece teoride bırakmıyor, sahaya inerek eyleme dönüştürüyoruz. 'Mahallemiz Evimiz, Temiz Tutmak Görevimiz!' diyerek tüm hemşehrilerimizi, yediden yetmişe bu temizlik hareketinin bir parçası olmaya davet ediyorum. Amacımız, evimiz olarak gördüğümüz Karabük'ümüzü yarınlara çok daha temiz, daha yeşil ve daha yaşanabilir bir şekilde miras bırakmaktır.”

Karabük'te O Bakanlık 42 Personel Alacağını Açıkladı! İşte Şartlar
Karabük'te O Bakanlık 42 Personel Alacağını Açıkladı! İşte Şartlar
İçeriği Görüntüle

Şehrin estetik görünümüne ve temizlik altyapısına katkı sağlaması amaçlanan bu kapsamlı çevre etkinliğine, tüm Karabük halkının katılım göstermesi bekleniyor.