Vali Fuat Gürel’in eşi Özlem Aras Gürel, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Yasemin Canbaz ile birlikte elli yıllık evliliklerini geride bırakan Şaban ve Pembe çiftini evlerinde ziyaret etti.
Özlem Aras Gürel, yarım asırlık mutlu evliliklerini sürdüren Şaban ve Pembe çiftini ziyaret etti. Ziyarette kendilerinden hayır duası a k, sağlık başta olmak üzere, mutluluklarının bir ömür devam etmesini diledi. Şaban ve Pembe çifti ile hayat tecrübeleri, anıları ile ilgili sohbetin ardından birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Gürel, kızı ile birlikte hayatını sürdüren Zehra teyzeyi de evinde ziyaret ederek kendisiyle bir süre sohbet etti.

"Büyüklerimizi Sadece Özel Günlerde Değil Yılın Her Gününde Hatırlamalıyız"

Büyüklerimizin kültürümüzü ve değerlerimizi yarın taşımamamızı sağlayan en kıymetli hazine olduğunu ifade eden Özlem Aras Gürel; “Toplum o k, yaşlılarımıza hayatın her evresinde saygı ve hoşgörü göstermek, on olan vefa borcumuzu hayır dualarını a k ödemek en önemli erdemlerden biridir. Toplumumuza sağladıkları katkılarla her zaman hatırlamamız gerekmektedir. Deneyim ve tecrübelerinden yararlandığımız toplumumuzun rehberleri olan büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu on hissettirmeliyiz. ”diye konuştu.