Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelindeki parklarda ilaçlama ve tadilat çalışması başlatıldı.

65 yaş üstü vatandaşların ve çocukların parklarda geçireceği vakitler düşünülerek hem dezenfeksiyon hem de bakım-onarım çalışmaları yapıldı.

Covid-19 ile mücadele kapsamında yeni alınan önlemlere göre açıklanan normalleşme takvimi kapsamında, 65 yaş ve üstü vatandaşlar Pazar günleri 11:00-15:00,  0-14 yaş arası çocuklar Çarşamba günü; 15-20 yaş arasındaki çocuklar ve gençler ise Cuma günü, 11:00-15:00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.

Safranbolu’da bulunan park ve bahçeleri vatandaşlar için hazırladıklarını bildiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri;

Bizler çalışmalarımıza çok öncesinde başlamıştık. Sokağa çıkma serbestliği getirilen vatandaşlarımızın vakit daha sağlıklı ve rahat vakit geçirebilmeleri için çocuk parklarıyla yeşil alanlarda ilaçlama, temizlik ve tadilat faaliyetlerimizi hızlandırdık. Bu gün parklarımız konusunda Başkanımıza bilgilendirmelerde bulunduk. Çocuklarını park götürecek olan ailelerin ve gezmek için çıkacak olan yaşlılarımızın yine de tedbiri elden bırakmamalarını istiyoruz. Sosyal mesafe kurallarına ivedilikle uymalarını temenni ediyoruz.” dedi.