İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Karabüklülere mesaj var. Bakan Soylu AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik aracılığı ile Karabüklülere ve AK Gençlik Karabük teşkilatına seslendi. 

AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik partisinin toplantısı için Ankara'ya gitti. AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanlığı'na seçildikten sonra önemli çalışmalar gerçekleştiren Nurullah Çelik Ankara'da da temaslarını sürdürüyor. Özellikle partisindeki gençlerin motivasyonunu artırmak için ve gençleri partisine katabilmek için önemli çalışmalar gerçekleştiren  Nurullah Çelik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ankara'da bir araya geldi.

AK Gençlik Karabük o k yaptığı çalışmalar hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya bilgiler veren Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik 2023 seçimlerinde gençlerinden çok umutlu olduğunu ifade etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbetin ardından Karabüklülere Nurullah Çelik aracılığı ile mesaj gönderen Soylu AK Gençlik Karabük teşkilatına başarılar diledi.

" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu mesajında; "Karabük gençlik teşkilatımıza, kıymetli dava arkadaşlarımıza, tüm genç arkadaşlarıma her birine selamlarımı, sevgilerimi, muhabbetlerimi iletiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun." ifadelerini kullandı.

Nurullah Çelik AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile bir araya geldi.

Öte yandan Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik Ankara'da temaslarını sürdürmeye devam ediyor. Çelik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun ardından AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile bir araya gelerek partisinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

"AK Gençlik Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor"

Daha önce Karabük Derin Haber ekranlarında 4 Soru 1 Cevap programına katılan  Nurullah Çelik AK Gençlik o k gençlerle her platformda bir araya gelmeye çalıştıklarını ifade etmiş ve bunun için çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini vurgulamıştı. Her hafta bir mahallede gençlerle bir araya gelerek AK Parti'nin vizyonunu anlattıklarını belirten Nurullah Çelik gençlerin sorunları ile yakından ilgileniyor. Bununla beraber üniversiteli gençlerle de çeşitli etkinlikler düzenleyerek partisini güçlendirmeye gayret eden Çelik Karabük'te en çalışkan Gençlik Kolları Başkanlarının arasında yer alıyor. Öte yandan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik'in Z Kuşağı hakkındaki açıklamaları ise dikkat çekiyor.

AK Parti Karabük Gençlik Kolları Başkanı Nurullah Çelik'in partisi hakkında ileri sürülen iddialarla ilgili açıklamalarını ve AK Parti Gençlik Kollarının çalışmalarını dinlemek için videonun tamamını ">izleyiniz. 

" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">