Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın 2019 seçimlerinde söz verdiği vaadlerin ne kadarını gerçekleştirdiği tartışma konusu olmaya başladı.

Yerel seçimlere artık çok az bir süre kala  mevcut belediye başkanları önceki seçim dönemlerinde söz verdikleri vaadleri ile ilgili değerlendirmeler yaptılar. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse tüm basının huzurunda 2019 yılındaki seçim atmosferinde verdiği vaadleri tek tek dile getirerek yapılanları ve yapılamayanları açıkladı. Yeni Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'de seçim sürecinin başında yaptığı basın toplantısından başlayarak her çıktığı yayında 2019 seçimlerinde yaptığı vaadlerini ve yapılanları tek tek anlattı. Mevcut başkanları bu şekilde bir nevi geçmiş 5 yılın hesabını vermiş oldular.

Öte yandan seçim sürecinin başlamasının üzerinden oldukça uzun bir süre geçmiş olmasına ve seçim gününün yaklaşmasına rağmen Yenice belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın 2019 yılındaki seçim atmosferinde verdiği sözler gündemdeki yerini koruyor. Çaylı'nın bir nevi Yenicelilerden yeniden bir 5 yıl daha yetki isterken 5 yıl önce söylediği sözlerini ve verdiği vaatlerini ne kadar gerçekleştirdiği de iyiden iyiye Yenice'de konuşulmaya ve vatandaşlar arasında dillendirilmeye başlandı.

İŞTE 2019 YILINDA VERİLEN SÖZLER