Kemal Kılıçdaroğlu Karabük ile yakından ilgileniyor. Cumhuriyet Halk Partisi Karabük Heyeti Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. 

CHP Grup Toplantısı'na katılan CHP Karabük heyeti toplantının ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Karabük CHP İl Başkanı ve heyetini makamında ağırlayan Kemal Kılıçdaroğlu İl Başkanı Abdullah Çakır'dan Karabük ile ilgili bilgiler aldı.

CHP Karabük Heyeti CHP Grup Toplantısı'na katılmak için Ankara'ya gitti. Grup toplantısının ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere bölgemiz CHP milletvekillerini ziyaret eden heyet Karabükle ile ilgili sorunları dile getirdi. CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır beraberindeki heyetle CHP Bartın Milletvekili Aysu Bankoğlu, CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı'ya yaptıkları ziyaretin ardından ilgilerinden dolayı milletvekillere teşekkür etti.

"Kemal Kılıçdaroğlu Karabük İle Yakından İlgileniyor"

Yerel seçimlerde Karabük'ün en önemli ilçesi olan Safranbolu'yu kazanan CHP bununla beraber aynı zamanda ilimizden genel seçimlerde bir milletvekili çıkarmayı başarmıştı. Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Avni Aksoy'un istifası ile milletvekilini kaybeden Kemal Kılıçdaroğlu 2023 seçimlerinde Karabük'ten umutlu. Safranbolu  Belediye Başkanı Elif Köse'nin çalışmalarını yakından takip eden Kılıçdaroığlu Abdullah Çakır aracılığı ile Karabüklülere selam gönderdi. Son günlerde "Helalleşeceğiz" sloganı ile gündeme gelen Kemal Kılıçdaroğlu Abdullah Çakır ve heyetine çalışmalarında başarılar diledi.

Öte yandan geçtiğimiz yıl ilimize gelerek çeşitli toplantı ve ziyaretler gerçekleştiren Kemal Kılıçdaroğlu sonrasında, Karabük'ün partiye bakış açısı hakkında bilgiler almış ve sonrasında önemli açıklamalarda bulunmuştu.

"Abdullah Çakır'ın Yoğun Ankara Mesaisi"

Beraberindeki heyetle Ankara'ya giderek partisinin grup toplantısına katılan CHP İl Başkanı Abdullah Çakır toplantının ardından çeşitli ziyaretlerde bulundu. Bölgemiz CHP Milletvekillerini ziyaret eden Çakır, daha sonrasında ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Ziyaretin arından açıklamalarda bulunan Çakır şu ifadeleri kullandı;

"CHP Grup toplantısına İl Bşk ,İl Yönetim. Kurulu üyeleri, Merkez İlçe Bşk, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Yenice İlçe Bşk , Yenice İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Disiplin kurulu üyesi ile beraber katıldık.. Grup toplantısı sonrası Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu bizleri kabul etti ve tüm Karabük'lü hemşehrilerimize selamlarını iletmenizi söyledi."