AK Parti Eflani Kadın Kolları Başkanı belli oldu. AK Parti Genel Merkezi tarafından Eflani İlçe Başkanlığına Behiye Safran atandı. 
Hatırlanacağı üzeri AK Parti Eflani İlçe Başkanı Ersin Cebeci yönetimi ile birlikte istifa ettiğini duyurmuştu. Daha sonraki süreçte Eflani İlçe Başkanı Ersin Cebeci'den boşalan koltuğa Erdal Karaman atanmıştı.
AK Parti Eflani Kadın Kolları Başkanlığına ise tecrübeli bir isim atandı. Daha önce İstanbul Eyüp Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Vekili olan Behiye Safran AK Parti Karabük İl Teşkilatı ve AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan çalışmaların ardından Eflani İlçe Başkanı o k belirlendi.

"Başkanımıza Bu Ulvi Görevde Kolaylık Diliyorum"

Ankara'da gerçekleşen atamanın ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu ekip arkadaşı Behiye Safran'a başarılar diledi.
Öksüzoğlu yaptığı açıklamada; "AK parti Genel merkez ve KARABÜK istişareleri sonucunda Genel Başkanımız Sn. Ayşe Keşir hanımefendinin tensipleri ile EFLANİ kadın kolları ilçe başkanlığına Behiye Safran Hanım atanmış bulunmaktadır. Başkanımıza bu ulvi görevde başarı kolaylık diliyorum. Bu süreçte desteklerini kadın kollarından esirgemeyen Eflani Belediye başkanımız  İbrahim Ertuğrul beye Erdal Karaman beye sonsuz şükranlarımı sunarım." ifadelerini kullandı.

Behiye Safran Kimdir?

Eflani İlçesi'ne bağlı Karacapınar Köyü'nden olan Behiye Safran AK Parti'nin kuruluş zamanlarında İstanbul Eyüp'te Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Vekili o k görev yaptı. AK Parti'nin tecrübeli İlçe Kadın Kolları Behiye Safran 3 çocuk annesi ve ev hanımıdır.