Anadolu Masalları Karabük İl Koordinatörü Ayşenur Yılmaz beraberinde ki heyetle İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş'ı makamında ziyaret etti. 

Anadolu Masalları Karabük İl Koordinatörü Ayşenur Yılmaz'a  projede görevli öğretmenler Sevim Gürleyik, Meral Akyürek, Elif  Ertaş ve İrem Keskin Zengin İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat Akbaş'ı ziyaret etti

İl Millî Eğitim Müdürüm Yardımcısı Turgut Acarlı'nın da hazır bulunduğu ziyarette Anadolu Masalları Karabük İl Koordinatörü Ayşenur Yılmaz Anadolu Masalları Projesi hakkında bilgiler verdi. Yılmaz amaçlarının çocuklarla Anadolu Masallarını tanıştırmak olduğunu ifade etti. Ayşenur Yılmaz projenin Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü ile UNESCO Türkiye Milli Komisyonu işbirliğinde yürütüldüğünü belirtti.

Öte yandan Okul Öncesi, Sınıf Öğretmenliği, Türkçe ve Türk Dili Edebiyatı branşında görev yapan öğretmenlere proje kapsamında "Temel Düzey Masal Anlatıcılığı Eğitici Eğitimi Kursu" düzenleniyor.

 "Bu Proje İle Öğrencilerimiz Kendi Kültürünü Daha İyi Tanıyacak" 

İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ Anadolu Masalları Projesi'nin, Milletimizin ortak değerlerinin ülkeye ait motiflerle nesilden nesillere aktarılması ve çocukların hayal güçlerinin geliştirilmesi amacıyla hayata geçirildiğini belirtti.

Akbaş;  "Geleceğimizin teminatı kıymetli çocuklarımızın hayal güçlerine, kalplerine ve ruhlarına güzel dokunuşlarla fark yaratılacağı inancındayız. Bu proje ile öğretmenlerimizin desteğiyle çocuklarımızın rüyalarına, hayallerine, düşünce ve duygu dünyalarına bir zenginlik katmayı amaçlıyoruz. İnanıyorum ki bu gaye doğrultusunda öğrencilerimiz de kendi kültürünü daha iyi tanıyacak ve özümseyecektir." dedi. ve Anadolu Masalları Karabük İl Koordinatörü Ayşenur YILMAZ'a ve ekibine başarılar diledi.