Safranbolu Belediye Başkan Yardımcısı Halil Bakkal bir süredir hakkında yer alan iddialar konusunda açıklama yaptı. Bakkal’ın yönetim tarzı ile partiyi yıprattığı ciddi şekilde tartışılıyordu.

Başkan Yardımcısı Bakkal, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Uzun süredir Cumhuriyet Halk Partimizin, Belediye Başkanımız Sn. Elif Köse’nin ve şahsımın üzerinde sistematik ve kurgulanmış bir şekilde devam eden yıpratmaya yönelik kampanyaları sükunetle izlemekteyim.

Geride bıraktığımız bir yıllık görev süremiz içerisinde, Belediye Başkanımız Sn. Elif Köse önderliğinde halkımızın 1 lirasını dahi heba etmeyen ve kılı kırk yaran, siyasi defteri tertemiz insanlar o k hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda parti, siyaset gözetmeksizin tüm Safranbolu’ya hizmet etmekten yılmıyor. İftira kampanyalarının aksine çalışmalarımıza daha büyük bir şevkle devam ediyoruz. Bizler şahıs değil, ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımıza hizmet etmek için varız.

Şu bilinmelidir ki! Seçilmişler o k, benim ve yol arkadaşlarımın sizlerden aldığımız gücümüzü, hiç kimse şahsi menfaatleri için asılsız, maksatlı ve kurgulanmış haberlerle yıpratamaz ve hizmet azmimizi kıramaz. İşinde başarılı olan kimseler kıskanılır, eleştirilir ve iş yapmaları zorlaştırılmaya çalışılır.

Belediyemizde yapılan İhalelerle ilgili bilgileri, şahsıma bağlı o k hizmet veren birimlerin icraatlarını ve bütün aklınıza takılan soruların cevaplarını Safranbolu Belediyemizden tüm açıklığıyla öğrenebilirsiniz.

Çok şükür haram yemeden, ailemizin alın teri ve kendi çabalarımızla bugünlere geldik.

Şahsım adına, asılsız haberler yapan , iftira atan ve kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalışan bundan böyle sessiz kalmayacağımı bu vesile ile ifade ediyorum. Tüm Safranbolu halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.