Eskipazarlı Şair ve Yazar Cahit Dağcıoğlu kitaplarını Karabük Derin Haber’e anlattı. Çocukluğundan beri edebiyatla ilgilendiğini ifade eden 62 yaşındaki Cahit Dağcıoğlu Karabük Derin Haber'i ziyaret etti. Acı, Bedel ve Eskipazar Sevdamız kitaplarının yazar ve şairi olan Cahit Dağcıoğlu ziyaretin ardından haber merkezimize  özel açıklamalarda bulundu. Yakın bir arkadaşının fikri ve desteği ile kitap çıkarmaya karar verdiğini vurgulayan Dağcıoğlu 2017 yılında ilk kitabını yayımladığını açıkladı. Konuşmasının devamında kitaplarının içerikleri hakkında bilgiler veren Cahit Dağcıoğlu Eskipazar Kaymakamlığı ve Eskipazar Belediyesi'nin desteği ile çıkarılan “Sevdamız Eskipazar” kitabının ikincisinin yayımlanacağının müjdesini verdi.

“Sevdamız Eskipazar Kitabı’nda Eskipazar Köylerini Şiirlerle Anlatıyoruz”

Son çıkan ve Eskipazar köylerini şiirlerle anlatan Sevdamız Eskipazar Kitabı’nın Şairi Cahit Dağcıoğlu şiirleriyle Eskipazar’ı ve tanıtmayı  amaçlıyor. Eskipazar’da 50 Köy bulunduğunu hatırlatan Dağcıoğlu; 25 Köyü ilk kitabımıza koyduk, geri kalan 25 köyümüzü de inşallah çoğu bitmek üzere tekrar Sevdamız Eskipazar o k okurlarımızla buluşturmaya çalışacağız. “Dedi.

“Sponsora İhtiyacım Var”

Yayımlanmak üzere hali hazırda eserlerinin olduğunun altını çizen Dağcıoğlu; “Şu anda hazır sponsor bulabilirsem hikaye roman kitabım basılması için bekliyor. Bedel Kitabımızın 2 ve 3. Serisi hazır, onlar bekliyor. İster istemez bunlarda bir maddiyat doğrultusunda beklemek zorunda. “ ifadelerini kullandı.

“Edebiyat Ayrı Bir Sevdadır”

Edebiyatın maddiyatla ölçülemeyeceğini vurgulayan Dağcıoğlu edebiyatın ayrı bir sevda olduğunu ifade etti. Cahit Dağcıoğlu; “Edebiyat üslubu gerektiren bir şeydir.  Bun da dikkat etmek gerekir. Geçmişteki yazarların çoğu gönül sevdalarına maddiyatı kattığını zannetmiyorum. Çünkü bu ayrı bir hevestir. Ayrı bir gururdur. Edebiyatçı ve yazarlar için. Ben Karabük’te benim gibi bu tür edebiyat işi ile uğraşan bütün sevdiklerime, büyüklerime, küçüklerime derim ki arkadaşım siz maddiyatla ilgilenmeyin. Yaş gelip geçiyor, içinizdekilerini dökün. “ şeklinde konuştu. " width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">