Eflani’de yol çalışmalarını inceleyen Karabük Valisi Fuat Gürel ve AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal Kardemir Kavşağı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bu sene korona virüs salgını nedeniyle bütçenin kısıtlı olmasına rağmen önemli çalışma imza atıldığını söyleyen Karabük Valisi Fuat Gürel bu verimli çalışmaların altında Karabük milletvekillerinin Ankara’da yaptıkları çalışmaların olduğuna vurgu yaptı.

“Ziyaretler Neticesinde Kardemir Kavşağı Programa Alındı”

Ankara’da kurulan temas ve görüşmeler sayesinde Karabük’e çeşitli yatırımların olduğunu ifade eden Gürel; “Sayın Bakana veya Genel Müdüre veya yetkililere neredeyse 3-4 kere gittiler ve bunun sonucunda da bu yatırımlar ortaya çıktı. Bu sene Kardemir Kavşağı Projesi programda olmamasına rağmen ziyaretlerin ve görüşmelerin neticesinde programa alındı ve ihalesi gerçekleştirildi, yakında da inşallah inşaat çalışmalarına başlanacak.” Dedi.

 “Kardemir Kavşağı İhalesi’nin Yapılması Gibi Yeni Müjdeler Var”

Karabük AK Parti Milletvekili Cumhur Ünal  bölgemizde ciddi yol çalışmalarının yapıldığını ifade ederek;” Kardemir Kavşağı ihalesinin yapılması gibi yeni müjdeleri var, bu sene ülkemizde sadece bir-iki proje ihale edilebildi bunlardan da birisi Kardemir Kavşağı Projesi. Bölgemizde çok ciddi anlamda yol çalışmaları yapıldı, bölünmüş yol kavuştu, bölgemizde 150 km’nin üstüne bölünmüş yol var. Ulaştırma Bakanlığımıza, Karayolları Genel Müdürlüğümüze ve Bölge Müdürlüğümüze ilimize vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum.”diye konuştu.