Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın'ın ismi İYİ Parti Genel Merkezi'nin bulunduğu caddeye verildi. 
İYİ Parti Genel Merkez binasının bulunduğu 2120. caddenin adı, 2017 yılında PKK'lı teröristlerce şehit edilen Karabüklü Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Caddesi oldu.
İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kerem Erdem mecliste caddenin isminin değiştirilmesini önerdi Kabul edilen teklifin ardından caddeye müzik öğretmeni Aybüke Yalçın'ın ismi verildi. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın caddenin tabelasının asıldığı anı yerinde izledi. Aydın caddeye Şehit öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın adının verilmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

"Aybüke Öğretmen Türk Milleti'nin Gurudur"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Aybüke öğretmeni anmak için babası Sadık Yalçın'ı aradığını ifade etti.  Aydın açıklamalarının devamında Aybüke öğretmenin Türk milletinin gururu olduğunu vurguladığı.
Koray Aydın; "Aybüke kızımızı anmak ve haberi paylaşmak için babası Sadık Yalçın Beyefendiyi aradım. Aybüke öğretmenin Türk milletinin gururu olduğunu ifade ettim. Ülkesine ve milletine böyle güzel ve hayırlı bir evlat yetiştirdikleri için annesi ile birlikte kendisine teşekkür ettim. Baba Sadık Yalçın Beyefendi de çok duygulandı, gururlandı ve aile adına Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın isminin Ankara'da bir caddeye verilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Emeği geçenlere teşekkür etti."