• DOLAR 32,59 %0.29
  • EURO 34,75 %-0.06
  • ALTIN 2.492,06 %0.30
  • BİST100 9.525 %-0.06
  • BITCOIN 62.198 %0.33
  • ETHERIUM 3.020 %0.84
14°

Rafet vergili Haberleri

rafet vergili haberleri ve güncel rafet vergili gelişmeleri, rafet vergili ile ilgili tüm video, rafet vergili fotoğrafları ve rafet vergili haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili Ovacık ilçesinde temel atma programına katıldı.

KARABÜK

Rafet Vergili 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında bugün Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut ve üyelerini ziyaret etti.

KARABÜK

Rafet Vergili, son günlerde Karabük Üniversitesi'nin sadece olumsuz haberlerle ve skandallarla anılmasından derin üzüntü duyduklarını belirtti.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili bu akşam düzenlenen iftar programında Şanlı Çelik işçileri ile bir araya geldi.

KARABÜK

Özkan Çetinkaya, dev eserlerin pankartlarla, iftiralarla yapılmadığını belirterek, “Dev eserler karıncalar gibi çalışarak ortaya çıkıyor” dedi.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Fatih Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek iftar açtı.

KARABÜK

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya ile Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili arasında...

KARABÜK

Kentsel dönüşüm için uygun hale getirilen Soğuksu Mahallesinde 3.Etap Kentsel Dönüşüm İnşaatı için ihale tarihi belli oldu.

KARABÜK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Karabük'teki temasları kapsamında Valiliği ziyaret etti.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili, 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında Karabük Mahallesindeki esnafların iş yerlerini tek tek ziyaret etti.

KARABÜK

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Türk milletinin 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de doğru...

KADIN

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.