• DOLAR 32,58 %0.11
  • EURO 35,01 %0.47
  • ALTIN 2.432,42 %0.38
  • BİST100 9.745 %0.23
  • BITCOIN 64.200 %-4.04
  • ETHERIUM 3.144 %-3.57
23°

Yenice haberleri Haberleri

yenice haberleri haberleri ve güncel yenice haberleri gelişmeleri, yenice haberleri ile ilgili tüm video, yenice haberleri fotoğrafları ve yenice haberleri haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Yenice'de evine Ak Parti Pankartı asan öğrenciyi başkan Zeki Çaylı taraftarları stajyer olarak çalıştığı işten attı.

KARABÜK

Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'nın Seçimlere bir kaç gün kala 2019 vaatlerinin kaç tanesini gerçekleştirdiği sorgulanmaya başlandı.

KARABÜK

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Şehit Aileleri Yardımlaşma Sosyal Kültürel ve Dayanışma Derneklerinden Mevlid ve Yürüyüş

KARABÜK

Yenice'nin kaderini değiştirmek için yola çıktığını açıklayan Ertan Mısırlı resmen aday adaylığı müracaatını yaptı.

Haberde insan

KARABÜK’ÜN YENİCE İLÇESİNDE DÜĞÜN ARABASININ ÖNÜNE MASA KURAN İŞLETME SAHİBİ, GELİN İLE DAMADA ÇAY İKRAM EDİP BAHŞİŞ VERDİ.

KARABÜK

KARABÜK’ÜN YENİCE İLÇESİNDE DÜZENLENEN 13. ULUSLARARASI YENİCE KUPASI DAĞ BİSİKLET YARIŞLARI, 66 KİLOMETRELİK TÜRKİYE MARATON MTB ŞAMPİYONASI İLE SONA ERDİ.

BÖLGE

Karabük'ün siyaset ve ticaret adamlarından Murat Karagül bu sene 50 Karabüklü üniversite öğrencisine burs vereceklerini açıkladı.

Asayiş

YENİCE'DE ORMANDAN ALDIĞI TOMRUKLARI TAŞIYAN KAMYON DEVRİLDİ. KAMYONDAKİ TOMRUKLAR MEZARLIĞIN ÜZERİNE DEVRİLDİ. FACİA KIL PAYI ATLATILDI

Genel

Karabük’ün Yenice ilçesinde kara yolu kenarındaki ormanlık alanda çıkan örtü altı yangını büyümeden söndürüldü.

Çevre

KARABÜK’ÜN YENİCE İLÇESİNDE YABAN DOMUZU YİYECEK ARAMAK İÇİN BİR EVİN BAHÇE KAPISINI KIRARAK İÇERİYE GİRDİĞİ ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

YEREL
YEREL