• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.987 %1.93
  • ETHERIUM 3.261 %-0.27
18°

Rafet vergili Haberleri

rafet vergili haberleri ve güncel rafet vergili gelişmeleri, rafet vergili ile ilgili tüm video, rafet vergili fotoğrafları ve rafet vergili haberleri Karabük Derin Haber - Karabük'te Haber'in Doğru Adresi sitemizde


KARABÜK

Sait Alıcı'dan Alıcı Gözüyle Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'nın 100 gün lük icraat değerlendirmesi.

KARABÜK

Hüseyin Erer, eski belediye başkanı Rafet Vergili’nin basın toplantısında kendisi hakkında yaptığı açıklamalara sert yanıt verdi.

KARABÜK

Karabük Belediyesi borçlarına ilişkin önceki ve yeni seçilen belediye başkanları arasındaki tartışma devam ediyor.

KARABÜK

Karabük Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı ve Mali Müşavir Ahmet Arslan, belediyenin toplam borç durumu hakkında basın duyurusu yayınladı.

KARABÜK

Karabük Belediyesi’nin merak edilen borçları ile ilgili açıklanan 623 milyon lira borcu önceki belediye başkanı Rafet Vergili yalanladı.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili Ovacık ilçesinde temel atma programına katıldı.

KARABÜK

Rafet Vergili 2024 yerel seçim çalışmaları kapsamında bugün Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut ve üyelerini ziyaret etti.

KARABÜK

Rafet Vergili, son günlerde Karabük Üniversitesi'nin sadece olumsuz haberlerle ve skandallarla anılmasından derin üzüntü duyduklarını belirtti.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili bu akşam düzenlenen iftar programında Şanlı Çelik işçileri ile bir araya geldi.

KARABÜK

Özkan Çetinkaya, dev eserlerin pankartlarla, iftiralarla yapılmadığını belirterek, “Dev eserler karıncalar gibi çalışarak ortaya çıkıyor” dedi.

KARABÜK

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Fatih Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek iftar açtı.

KARABÜK

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya ile Karabük Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili arasında...