İl Milli Eğitim Müdürlüğü Karabük Öğretmen Korosu öğrenci, öğretmen ve veliler için çevrimiçi konser hazırlıklarına başladı.

Merkez İlçedeki okullarda farklı branşlarda görev yapan öğretmenler, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş'ın çağrısıyla tekrar bir araya geldi. Akbaş,  öğretmenleri konser hazırlığı yaptıkları Halk Eğitimi Merkezi salonunda ziyaret etti.

Akbaş," Müziğin dili evrenseldir. Öğretmen ve Öğrencilerimiz Uzaktan Eğitim sürecinde hakikaten yüksek bir tempoyla çalışıyorlar. Onların bu süreçteki moral ve motivasyonu bizler için çok önemli. İnşallah önümüzdeki Çarşamba günü onları hem dinlendirmek, hem de motive etmek adıyla bir konser programı düşündük. Bu çağrımıza, ricamıza sizlerden cevap almak bizler için ayrı bir gurur vesilesi olmuştur. Tamamen amatör ruhla oluşturduğunuz bu topluluğun böylesi bir sosyal sorumluluk projesinde görev alması öğretmenlerimizin öğrencimiz için gösterdikleri özverinin en anlamlı göstergesidir. Daha önce Öğretmenler Günü  vesilesiyle dinleme fırsatı bulduğumuz müzik ziyafetinin bu seferki konukları öğrenci, öğretmen, ve velilerimiz olacaktır. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum."  dedi.

06 Ocak 2021 günü saat 15:30 da çevrimiçi o k gerçekleştirilecek "Karabük Öğretmenleri Öğrenciler İçin Söylüyor" çevrimiçi konser programı Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü Youtube kanalı üzerinden de canlı o k yayınlanacak.